Fise de lucru pentru clasele V_VIII

Creat de diana, Martie 29, 2009, 10:12:45 PM

« precedentul - următorul »

diana

Fisa de evaluare_sarbatori_clasa a VI -a.

Acest material este o fisa de evaluare pentru clasa a VI - a, pentru unitatea de invatare "Sfinţirea timpului creştinului". Are si barem de corectare. Tipul de test este ceva nou si l-am luat si prelucrat de la prof. Cristina Ciocanel, Grup Scolar oras Ovidiu, judetul Constanta.
Am aplicat-o deja elevilor si mi-au spus ca este ceva nou pentru ei. Trebuie sa recunosc ca si pentru mine a fost ceva nou.

diana

Fisa de lucru poate fi folosita la tema "Dumnezeu se descopera oamenilor. Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie".

Sursa: Religie, caiet pentru elevi - Editura Sf. Mina, Iasi, 2008.

diana

Fisa de lucru poate fi folosita la tema "Dumnezeu se descopera oamenilor. Sfanta Scriptura si Sfanta Traditie".

Religie crestin-ortodoxa, caietul elevului-auxiliar didactic pentru elevi si profesori. Editura Corvin, Deva, 2008.

diana

Fisele de lucru pot fi folosite la tema "Sfintele Taine-generalitati".

Sursa: Religie crestin-ortodoxa, caietul elevului-auxiliar didactic pentru elevi si profesori. Editura Corvin, Deva, 2008.
         Caiet de religie - auxiliar pentru elevi - Editura Euristica, Iasi, 2008.

diana

Fisa de lucru poate fi folosita la tema "Sfanta Taina a Botezului".

Sursa: Religie crestin-ortodoxa, caietul elevului-auxiliar didactic pentru elevi si profesori. Editura Corvin, Deva, 2008.

diana

Fisele pot fi folosite la tema "Rugaciunea Domneasca. Cele sapte cereri"

diana

Fisele sunt utile la tema "Simbolul de Credinta".

diana

Fisele sunt utile la tema "Simbolul de Credinta".

Sursa:"Primavara credintei", Editura Sf.Mina, Iasi, 2007.

diana

Aceste exercitii pot fi folosite in fise de lucru pentru elevii claselor V_VIII.

Sursa:"Primavara credintei", Editura Sf.Mina, Iasi, 2007.

diana

Model de fişă de lucru centrată pe recunoaşterea şi folosirea citatelor scripturistice corespunzătoare anumitor teme
(acest model poate fi folosit pentru oricare dintre temele propuse în cadrul aceluiaşi document - teme esenţiale ale învăţăturii de credinţă ortodoxă).

Sursa: prof. Doroftei D. Valentin-Marius, Liceul Teoretic "Lascar Rosetti", Iasi