diana
|
 |
« on: June 18, 2009, 10:04:18 AM » |
|
Aceasta lectie de recapitulare si evaluare este pentru clasa I - a.
Sursa: prof. Maria Tofăleanu, Şcoala cu clasele I-VIII Români, Structura Siliştea nr. 1
|
|
« Last Edit: June 18, 2009, 10:18:09 AM by diana »
|
|
|
|
|
diana
|
 |
« Reply #1 on: June 18, 2009, 10:06:32 AM » |
|
Aceasta lectie de recapitulare si evaluare este pentru clasa a II - a. Are atasat si un test de evaluare.
Sursa: prof. Maria Tofăleanu, Şcoala cu clasele I-VIII Români, Structura Siliştea nr. 1
|
|
« Last Edit: June 18, 2009, 10:08:11 AM by diana »
|
|
|
|
|
diana
|
 |
« Reply #2 on: June 18, 2009, 10:11:46 AM » |
|
Aceasta lectie de recapitulare si evaluare este pentru clasa a III - a. Are atasat si un test de evaluare.
|
|
|
|
|
|
|
diana
|
 |
« Reply #3 on: June 18, 2009, 10:13:43 AM » |
|
Aceasta lectie de recapitulare si evaluare este pentru clasa a IV - a. Are atasat si un test de evaluare.
|
|
|
|
|
|
|
diana
|
 |
« Reply #4 on: June 18, 2009, 10:16:05 AM » |
|
Aceasta lectie de recapitulare si evaluare este pentru clasa a V - a. Are atasat si un test de evaluare.
|
|
|
|
|
|
|
diana
|
 |
« Reply #5 on: June 18, 2009, 10:17:49 AM » |
|
Aceasta lectie de recapitulare si evaluare este pentru clasa a VI - a. Are atasat si un test de evaluare.
|
|
|
|
|
|
|
diana
|
 |
« Reply #6 on: June 18, 2009, 10:19:50 AM » |
|
Aceasta lectie de recapitulare si evaluare este pentru clasa a VII - a. Are atasat si un test de evaluare.
|
|
|
|
|
|
|
diana
|
 |
« Reply #7 on: June 18, 2009, 10:21:39 AM » |
|
Aceasta lectie de recapitulare si evaluare este pentru clasa a VIII - a. Are atasat si un test de evaluare.
|
|
|
|
|
|
|
diana
|
 |
« Reply #8 on: October 30, 2011, 10:47:29 AM » |
|
Aceasta lectie de recapitulare si evaluare a fost fost realizata pentru Unitatea de invatare "Credinta crestina", clasa a VI - a.
Propunator: prof. Diana Nichita, Scoala cu clasele I_VIII "Dimitrie Cantemir", Oradea.
|
|
|
|
|
|
|
diana
|
 |
« Reply #9 on: November 03, 2012, 09:26:20 PM » |
|
Acest demers didactic a fost pregatit si prezentat pentu dezbatere in cadrul cercului pedagogic de religie, desfasurat in data de 2 noiembrie la Oradea, pentru toate cultele.
Sursa: prof. Alina Modog si prof. Lele Felicia, Scoala Gimnaziala "C-tin Serban", Alesd.
|
|
« Last Edit: June 27, 2014, 11:00:52 AM by diana »
|
|
|
|
|
diana
|
 |
« Reply #10 on: June 27, 2014, 11:00:39 AM » |
|
Acest demers didactic a fost realizat pentru perioada de recapitulare si sistematizare a cunostintelor. Recapitulare: Iisus Hristos se arata după Inviere, Inaltarea la cer a Domnului-Ziua eroilor, Sfintii Apostoli Petru si Pavel si Sfantul Ioan Iacob Romanul
Sursa: prof. Alina Modog, Liceul Teoretic ”C. Serban”, Alesd.
|
|
« Last Edit: June 27, 2014, 11:10:07 AM by diana »
|
|
|
|
|
diana
|
 |
« Reply #11 on: May 02, 2015, 10:10:28 AM » |
|
Exprimarea invataturii crestine: Fericirile, Sfanta Liturghie, Pilda talantilor
Sursa: prof. Popa Maria, Craiova, jud. Dolj.
|
|
|
|
|
|
|
diana
|
 |
« Reply #12 on: November 13, 2019, 09:04:34 PM » |
|
Lectie de recapitulare si sistematizare_clasa a II -a Unitatea de invatare: Omul este fiul iubitor al lui Dumnezeu
Sursa: Metodica predarii religiei - Sebastian Sebu, Monica Opris, Dorin Opris; Editura Reintregirea, Alba Iulia, 2017.
|
|
|
|
|
|
|
diana
|
 |
« Reply #13 on: November 13, 2019, 09:53:15 PM » |
|
Lectie de recapitulare si sistematizare_clasa a VI -a Unitatea de invatare: Dumnezeu se face cunoscut omului
Sursa: Metodica predarii religiei - Sebastian Sebu, Monica Opris, Dorin Opris; Editura Reintregirea, Alba Iulia, 2017.
|
|
|
|
|
|
|
|