Activitatea_"Cum te simti astazi?"

Creat de diana, Martie 31, 2020, 08:31:27 PM

« precedentul - următorul »

diana

Copiii lipesc cate un post-it in dreptul imaginii care exprima cel mai bine felul in care se simt: veseli, tristi sau ,,asa-si-asa" (neutru).

Activitatea este descrisa in documentul atasat. Am adaptat-o pentru ora de religie.
Am utilizat-o la ciclul primar, insa poate fi adaptata (daca este cazul) si utilizata si la ciclul gimnazial/ liceal.

Sursa: www.suntparinte.ro

diana

Acelasi principiu sta la baza activitatii: cadrul didactic scrie pe o coala intrebarea, iar copiii scriu pe un bilet o calitate pe care vor sa si-o puna in evidenta in ziua respectiva si il lipesc pe poster.

Activitatea este descrisa in documentul atasat. Am adaptat-o pentru ora de religie.
Am utilizat-o la ciclul primar, insa poate fi adaptata (daca este cazul) si utilizata si la ciclul gimnazial/ liceal.

diana

Fiecare saptamana e un nou inceput, asadar un bun moment pentru a reflecta impreuna la ce putem face diferit pentru a avea rezultate mai bune.

diana

Este o activitate utila pentru a incuraja cooperarea si a descuraja violenta sau bullying-ul.

diana

Intalnirea de dimineata poate avea efecte pozitive asupra relatiilor sociale din clasa, dar si asupra echilibrului emotional al copiilor.

Cateva minute in care cei mici se pot gandi la propriile emotii, dorinte, temeri sau scopuri ii invata sa constientize mai bine emotiile si gandurile si, indirect, sa isi gestioneze mai bine comportamentul.