Portal al Profesorului de Religie Ortodoxa
July 27, 2021, 09:41:31 AM *
Welcome, Guest. Please login or register.

Login with username, password and session length
News: SMF - Just Installed
 
  Home Help Search Login   Register    
Register - Required Information
Choose username:
Used only for identification by SMF.
Email:
This must be a valid email address.
Choose password:
Verify password:
Visual verification:
Type the letters shown in the picture
Type the letters shown in the picture
Prin utilizarea acestui forum accepti sa nu scrii mesaje cu un continut care este fals, defaimator, inexact, abuziv, vulgar, plin de ura, care hartuieste, care este obscen, profaneaza, cu continut sexual, cu scop amenintator, nerespectuos fata de viata particulara a persoanelor, care contine materiale pornografice sau care contravine oricarei legi romanesti sau internationale. Accepti, de asemenea, sa nu postezi nici un material care intra sub incidenta drepturilor de autor, exceptie facand situatia cand ai acordul scris al autorului sau al proprietarului dreptului de autor. Postarea de tip "spam", actiunea de a posta mai multe mesaje identice īn lant, publicitatea, lanturile de scrisori sau piramidele sunt, de asemenea, interzise pe acest forum.

Nu uita ca este imposibil pentru echipa sau proprietarul acestui forum de a verifica continutul fiecarui mesaj. Noi nu verificam toate mesajele si nu suntem responsabili de continutul lor. Nu putem garanta exactitatea, perfectiunea sau utilitatea nici unei informatii prezentate. Fiecare mesaj exprima opiniile autorului sau si nu reprezinta in mod neaparat opiniile membrilor forumului, ale echipei sau ale proprietarului forumului.

Oricine considera ca un mesaj afisat incalca prezentul regulament este rugat insistent sa anunte imediat acest fapt administratorilor si moderatorilor. Echipa si proprietarul forumului isi rezerva dreptul de a sterge orice mesaj daca considera continutul acestuia ca fiind contrar politicii de administrare a forumului.Aceasta regula se aplica de asemenea informatiilor continute īn profilurile membrilor. Eliminarea unor mesaje nepotrivite este o procedura manuala, deci trebuie tinut cont ca ei nu sunt capabili sa faca asta imediat.

Esti singura persoana responsabila de continutul mesajelor postate. Proprietarul acestui forum isi rezerva dreptul de a va dezvalui identitatea  in situatia unei plangeri formale sau a unei actiuni īn justitie survenite īn orice situatie care implica utilizarea de catre tine a acestui forum.

Ai posibilitatea, in timpul īnregistrarii, sa iti alegi numele de utilizator. E recomandat sa pastrezi numai pentru tine acest cont creat. Nu comunica niciodata parola contului personal nici unui alt membru. Trebuie sa fii de acord sa nu utilizezi niciodata identitatea unui alt utilizator inregistrat pe acest forum. Pentru siguranta e recomandabil sa utilizezi o parola complexa (litere si cifre) si unica pt contul creat aici, pentru a preveni furtul de identitate.

Dupa inregistrarea si autentificarea la acest forum, iti vei putea completa profilul personal. Este de responsabilitatea ta sa pastrezi adevarate si actuale datele personale. Orice informatie pe care proprietarul forumului sau echipa o gaseste deplasata sau vulgara va fi eliminata, cu sau fara preaviz.


ATENTIE: La fiecare mesaj adresa ta IP este inregistrata pentru a o utiliza in cazul in care accesul tau va fi interzis pe acest forum sau daca noi va trebui sa contactam furnizorul tau de acces la Internet (Internet Service Provider ISP). Aceasta nu se va intampla decat in caz de violare majora a acestui regulament.

Powered by MySQL Powered by PHP Powered by SMF 1.1.2 | SMF © 2006-2007, Simple Machines LLC Valid XHTML 1.0! Valid CSS!